Om oss

Välkommen till

Tigerns!

Tigerns Industribemanning hjälper företag med smarta bemanningslösningar och rätt kompetens.Tigerns vision är att vara en kraftkälla för människor och företag som vill växa. Till oss kan du vända dig när du vill ta nästa steg i karriären eller som företag när du behöver kompetens. Genom hög kompetens, ett stort engagemang och ett prestigelöst arbetssätt hjälper vi våra kunder att hitta rätt kompetens och person. Vi arbetar med stort engagemang och inspiration för att hjälpa människor till nytt jobb och företag hitta kompetens. Som jobbsökande ska det vara lätt att hitta en ny anställning. Att matcha rätt person till rätt jobb, vid rätt tidpunkt, det gör vi på Tigerns med både glädje och förståelse för de olika branscherna vi verkar inom. På Tigerns är vi proaktiva och gör vi saker istället för att prata om det. Vi är transparanta, ansvarsfulla, personliga och prestigelösa. Det är det som ger oss våra kandidater och kunder. Vare sig du söker jobb eller personal ska du känna att vi gör vårt yttersta för att leverera högsta kvalitet i vår rekryteringsprocess och ska det kännas tryggt. Hos oss är det människorna som gör skillnad, för det är med goda relationer vi bygger hela vår verksamhet.

image/patrik.jpg

VD

Patrik Tigermark Tel: 076 009 20 77 E.mail patrik@tigerns.se

Affärsområdeschef

Jenny Noord Tel: 070 932 77 37 E.mail jenny@tigerns.se

Ekonomi

Anna Severinsson Tel: 070 394 72 88 E.mail ekonomi@tigerns.se

KANDIDAT

Var beslutsam och motiverad till att anpassa dig till ett nytt jobb
Att dag in och dag ut göra samma sak på samma plats kan bli enformigt, så kanske vill du byta jobb. Om så är fallet är du inte i närheten av att vara ensam om denna fundering,
Utbildning är för dig som vill ta ett nytt steg i karriären eller göra ett karriärbyte. Vi hjälper dig hela vägen.
När du registrerar dig som sökande hos Tigerns, berätta hurdan arbetserfarenhet och vilka kunskaper du har. Utifrån dessa uppgifter skickar vi arbetserbjudanden till dig.