Kontakta oss

Ätrastigen 5, 311 38 Falkenberg

Email Address

info@tigerns.se

Öppet

Vardagar 8:00 - 16:00

Enkel sökning av

JOBB!

Vi på Tigerns kan hjälpa dig som söker jobb till nästa steg i yrkeslivet! När vi anställer dig som konsult tittar vi på vad du har med dig för erfarenheter men framförallt värdesätter vi vem du är som person och vad du har för målsättning med din karriär – du och din dröm är viktig för oss! Möjligheter för dig att arbeta i engagerande roller, på såväl stora välkända bolag som mindre mer familjära företag inom en mängd spännande branscher!

arbetssokande.jpg

Lediga Jobb

Hitta ditt nästa jobb – Sök bland våra utlysta tjänster, skicka in ditt CV eller läs mer om hur vi jobbar för att just du skall komma vidare i karriären.

Ladda Upp CV

En spontanansökan till Tigerns innebär att du registrerar ditt CV eller LinkedIn-profil och får ett eget konto i vårt medlemsnätverk. Som medlem hos oss kan du söka alla våra lediga jobb, följa dina ansökningar digitalt, bli personligt kontaktad av rekryterare och ta del av såväl karriärtips som medlemsförmåner.

Utbildning

Kompetensutveckling för alla branscher. Vi skräddarsyr kurser och utbildningar för dig som företag. Vi hjälper personer att hitta rätt utbildning!

Skicka in

Ditt cv till oss

Nyheter

UTBILDA DIG TILL ARMERINGSSVETSARE

Utbildningens kommer att lära dig att svetsa med lämplig utrustning och specialiserade metoder. Utbildningen ger dig också fördjupade kunskaper om sammanfogning av armeringsstänger och berör arbetsmiljö, materialkunskap och regler för hållfasthet och kontroll. Branschspecifik ritningsläsning är ett eget moment. Utbildningen bedrivs i Falkenberg och tar ca 17 veckor att genomföra. Utbildningen är framtagen i samarbete med bransch och skola. Under utbildningen kommer du att arbeta mot företag som bedriver armeringssvetsning. Utbildningen sker i samarbete med Tigerns Industribemanning AB

För vem?

▪ Vilka förkunskaper krävs? Det krävs grundläggande svenska för utbildningen, saknar du den kan du få läsa utbildningen som kombinations- utbildning. Det innebär att du läser Svenska eller svenska som andraspråk parallellt med din yrkesutbildning. Du behöver inga förkunskaper inom svets.

▪ Kostnad? Utbildningen är kostnadsfri, du kan dock behöva bekosta litteratur och skyddskläder/-skor ▪ Kontakt och ansökan pia.fredsted@falkenberg.se info@fuab.se

TA EMOT ETT

JOBBERBJUDANDE

Var beslutsam och motiverad till att anpassa dig till ett nytt jobb
Att dag in och dag ut göra samma sak på samma plats kan bli enformigt, så kanske vill du byta jobb. Om så är fallet är du inte i närheten av att vara ensam om denna fundering,
Utbildning är för dig som vill ta ett nytt steg i karriären eller göra ett karriärbyte. Vi hjälper dig hela vägen.
När du registrerar dig som sökande hos Tigerns, berätta hurdan arbetserfarenhet och vilka kunskaper du har. Utifrån dessa uppgifter skickar vi arbetserbjudanden till dig.

Kontakta oss

076 009 20 77

Email Address

info@tigerns.se

Öppet

Vardagar 8:00 - 16:00

sydney, australia, Liverpool street, 66
First Marker
  • Sydney, Australia, Liverpool street, 66
  • 1 (800) 123-45-67
  • mail@example.com