LEDIGA JOBB

Skicka in Spontanansökan

Med ett registrerat CV i vår databas ökar du dina chanser till ett nytt jobb. Här letar vi efter kandidater för konsultuppdrag.

ANSÖK HÄR

Montörer sökes!

Nu söker vi handlingskraftiga montörer på heltid till vår kund på Fyllinge i Halmstad med start omgående, i minst 6 månader, med mycket goda förutsättningar till förlängning.

ANSÖK HÄR

Erfarna Svetsare sökes! I Falkenberg

Tigerns Industribemanning söker medarbetare inom industrin. Vill du bli en del av vårt team? Vi arbetar alltid med våra anställda i fokus.

ANSÖK HÄR

Erfarna Elektriker sökes

Har du arbetat med elinstallationer och vill utvecklas vidare inom det området? Är du driven och tänker långsiktigt? Då är det här tjänsten för dig!

ANSÖK HÄR

Produktionstekniker till Varbergs Precision AB

Söker du en ny, spännande utmaning där du är med och gör skillnad på riktigt? Vill du göra det tillsammans med engagerade medarbetare i ett spännande företag i ständig utveckling?

ANSÖK HÄR

Erfaren svarvare Falkenberg/Varberg

Till kommande uppdrag hos Kund söker vi nu efter en erfaren svarvare. Är du en duktig svarvare som söker nya utmaningar i en inkluderande och kamratlig miljö? Då vi har jobbet för dig!

ANSÖK HÄR

Erfarna CNC-Operatörer sökes!

Nu söker vi flera CNC-operatör med tidigare kunskap av skärande bearbetning i olika material.

ANSÖK HÄR

Teknik & Support El/Mekanik till Victorssons Poultry AB

Vi söker någon som kan vara med och utveckla vår elkompetens. Arbetet är mångsidigt och omfattar support & service samt ansvar för våra egenutvecklade PLC-produkter, elskåp, el komponenter samt vissa 3:e-partprodukter.

ANSÖK HÄR

Erfarna Svetsare sökes!

Har du arbetat inom svetsning och vill utvecklas vidare i den rollen? Är du driven och tänker långsiktigt? Då är denna tjänsten perfekt för dig!

ANSÖK HÄR

Lagermedarbetare sökes!

Typiska arbetsuppgifter är plock och pack, lastning, lossning, tillverkning och sedvanliga lager och produktionsuppgifter.

ANSÖK HÄR